Uşi tehnice

Uşi tehnice

Uși cu utilizări multiple - Uși din oțel solide pentru necesități diferite

Aceste elemente de construcție sunt deosebit de rezistente și sigure în funcționare datorită bunei calități a materialelor și fabricării de precizie. De aceea acestea sunt folosite acolo unde este nevoie de uși solide: în locuințe individuale sau multifamiliale precum și în industrie, întreprinderi comerciale și de producție, în construcțiile publice și agricultură.

Indiferent dacă este vorba despre uși de protecție contra incendiilor, anti fum, uși fonoizolante sau de siguranță, catalogul alăturat „Uși multifuncționale“ vă furnizează informații pe larg cu privire la amplul program de uși funcționale din oțel, cu aspect asemănător, pentru construcții specifice.

Catalogul „Uși pentru casa dumneavoastră“, care se poate răsfoi și online, se adresează în mod special constructorilor și modernizatorilor particulari și îi ajută să selecteze ușile potrivite pentru accesul asigurat către pivniță, vestiar, camera pentru practicarea hobby-urilor, camere pentru copii și tineret, mansarde sau pentru trecerea din garaj în casă.


Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii