Gura de lup - Lemn

Gura de lup - Lemn

Acest sistem este des intalnit in tari precum Franta, el este special datorita modului de inchidere in zona central a cercevelelor print-un sistem numit dupa cum e si numele ferestrei gura de lup.Ferestrele ce utilizeaza acest tip de sistem se pot realize din aceleasi esente de lemn ca si cele clasice: molid, pin, meranti, stejar.De asemenea profilele se realizeaza din lemn triplu stratificat  avand dimensiuni standard ca sin cazul ferestrelor simple fara aceasta prindere speciala.

Lemnul arata minunat in orice spatiu si in special in casele cu arhitectura clasica decorate cu mobilier masiv. Poti alege din mai multe esente de lemn cum ar fi molid, stejar sau meranti care la randul lor pot fi colorate intr-o mare varietate de culori: wenge, mahon, nuc, cires etc.

Prietenoase cu mediul – realizate din material natural, ferestrele din lemn provenit din Romania sunt automat mai ecologice decat orice alte materiale prefabricate, in special pentru ca lemnul este o sursa de materie prima inepuizabila. In locul lemnului taiat pentru a realiza fereastra ta este plantat un alt copac. Timp de minim 70-100 de ani cat va rezista tamplaria acest copac va creste si va constitui materia prima pentru o alta fereastra in loculul celei vechi pe care vei dori sa o schimbi. Astfel ciclul de viata este practic fara sfarsit.

Rezistente in timp – daca sunt corect intretinute, ferestrele din lemn pot sa reziste sute de ani, trecerea timpului oferindu-le noblete, personalitate si valoare.Izolant natural – lemnul este un material izolant in esenta lui ceea ce inseamna ca ferestrele din lemn ajuta la retinerea caldurii in casa, ceea ce va reduce consumul de energie necesar incalzirii caminului tau.

Rezistente la condens – ferestrele din lemn nu atrag condensul ca si cele din aluminiu drept urmare rezista mai mult. Sunt mai putin sensibile la lovituri sau zgarieturi putand fi reparate foarte usor fara sa trebuiasca a fi schimbate.

Gama noastră tradițională este folosită în mod obișnuit pe clădiri listate pentru a face tamplarie cu tipuri identice sau antice. Cu toate acestea, ne putem adapta la toate tipurile de instalații în conformitate cu cerințele de construcție.

Caracteristici:

  • Posibilitatea de a avea doua cercevele deschise in acelasi timp datorita sistemului gura de lup
  • Deschidere grosime 56 mm;
  • Cadru grosime 80 mm;
  • Cremon aplicat la interior, cu buton de tip mâner;
  • Se realizeaza din lemn stratificat;
  • Se utilizeaza sticla standard de  24 mm avand insertie de Argon intre foile de sticla;

 Culorile de mai jos sunt cu titlu informativ. Modelele de culori reale le puteţi vizualiza pe paletarele de culori Milesi. Efectul cromatic real se poate verifica prin pregătirea unei piese de probă. În vederea realizării culorii adecvate trebuie să respectaţi pe deplin instrucţiunile din tehnologia de utilizare. La cererea clientului putem pregăti şi culori personalizate.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii