Rulouri

Rulouri

Rulourile exterioare reprezinta o solutie eficienta si o investitie profitabila pentru rezolvarea izolatiei ferestrelor si usilor. Ele poti fi actionate manual sau electric cu intrerupator sau telecomanda si ofera urmatoarele avantaje:

 • au o izolatie fonica excelenta - asigurand linistea casei;
 • protectie impotriva spargerilor si a vandalismelor;
 • protectia impotriva capriciilor vremii;
 • protectie impotriva efectelor daunatoare ale razelor ultraviolete;
 • permite filtrarea luminii exterioare.

Rulouri pentru ferestre:

 •  TermoStorurile aplicate se pot instala oricand. Ele se prind pe tamplaria existenta, iar intretinerea lor se poate face usor si rapid. Acestea sunt de doua feluri: TermoStoruri cu caseta semirotunda si cu caseta la 45 (grade).Rulourile reprezinta unul dintre cele mai eficiente si sanatoase moduri de umbri o incapere. Conform studiilor realizate, s-a demonstrat ca folosirea rulourilor pe timp de iarna poate reduce consumul de energie termica cu cca. 10%, iar pe timp de vara poate face un sistem de aer conditionat sa fie inutil.
 •   TermoStorurile suprapuse pe tamplarie se monteaza impreuna cu tamplaria. Avantajul acestui sistem il reprezinta posibilitatea mascarii complete a casetei covorului de lamele. Exista doua tipuri de casete: TermoStor Unibox si TermoStor Unibox Plus. TermoStorul Unibox are capacul de vizitare in partea din spate ceea ce face ca acest TermoStor sa fie tencuibil numai la exterior. TermoStorul Unibox Plus are capacul de vizitare in partea de jos, ceea ce face ca acest TermoStor sa fie tencuibil si la exterior, si la interior.

          

Principalele beneficii ale TermoStorurilor CMC sunt:

 • Umbra: posibilitatea dozarii luminii naturale
 • Temperatura constanta: impiedica incalzirea excesiva a locuintei in zilele toride de vara si previne pierderea de caldura pe timpul iernii
 • Somn odihnitor: asigura linistea si obscuritatea necesare in timpul somnului
 • Intimitate: protejeaza de privirile indiscrete, mai ales cand ferestrele sunt orientate spre strada sau spre o locuinta vecina
 • Siguranta: protectie suplimentara impotriva tentativelor de patrundere prin efractie

  TermoStorurile pot sa fie dotate cu plasa de insecte, in acest caz in caseta covorului de lamele se introduce un rulou cu plasa de insecte. 
  Din punct de vedere actionare, TermoStorurile CMC se pot controla manual, prin panglica, snur sau manivela, sau electric prin intermediul unui buton de comanda sau cu ajutorul unei telecomenzi.

  De ce ar trebui să îţi motorizezi setul de rulouri?

  Rulourile motorizate înseamnă eliminarea operării greoaie manuale!

  Viaţa este mult mai simplă, atunci când ai nevoie doar să apeşi un buton. Cu un motor RTS, te poţi bucura de confortul complet al manevrării unei telecomenzi. Nu este nevoie să te plimbi prin casă. Toate rulourile tale sunt controlate din acelaşi loc – o casă cu adevărat conectată!

  Beneficiile unor rulouri automate : 

  Setări automate ale limitelor - Garantează ridicări şi coborâri perfecte, în timp.

  Detectarea obstacolelor - Se opresc automat dacă întâlnesc obstacole în drum.

  Protecţie împotriva îngheţului - Se opresc automat dacă lamelele îngheaţă.

  Rezistent la forţare - Ruloul nu poate fi ridicat din exterior, mulţumită legăturilor rigide. Siguranţa poate fi imbunătățită dacă dotezi ruloul cu legături compacte (rezistenţa pentru ridicare ajunge la 100 kg).

  Pregătit pentru casa motorizată şi conectată

    

  Actionari si accesorii

   TermoStorurile CMC se pot controla manual, prin panglica, snur sau manivela, sau electric, prin intermediul unui buton de comanda sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii